Blaski Bálint
www.33creativ.com
szül: Siófok, 1991

tanulmányok
2011-15 École d'Art Maryse Eloy-Visart Művészeti Akadémia, Vizuális kommunikáció
2015 Type Design Workshop, Designterminal, Budapest

szakmai tapasztalat
2012 WUNDERMAN, Budapest, grafikus gyakornok
2013 PIXOLOID Studios, grafikus gyakornok
2015 TOPSEC Informatikai és Oktatási Kft., illusztrátor
2015 REPUBLIC Group Kft, grafikus
2016 5net Informatikai Kft., UI/UX designer
2015- Egyéni vállalkozó, szabadúszó

Nuuture healthy food box
aeroponiás növénytermesztési eljárást használó bio és öko étterem

Diplomamunkám célja egy olyan étterem koncepció bemutatása, mely túlmutat a jelenlegi gyorséttermeken és általánosságban a gyorséttermi étkezésen, a nyersanyag, hulladék felhasználási szokásainkon.
Az étterem csak egy köztes megállóhelye a technológiának illetve folyamatnak, melynek kezdete és vége is szoros kapcsolatban áll a fogyasztók- és minden ember érdekeivel. A folyamat az aeroponiás növénytermesztéssel kezdődik: ez a technológia rengeteg előnnyel jár, mely pozitívan hathat a globális környezeti- és megélhetési viszonyokra.
Az aeroponiás növénytermesztési módszer egy olyan technológia, mely lehetővé teszi a növényi élelmiszerek megtermelését a városokban. Lényege, hogy egy zárt rendszerben, termőföld nélkül, bio tápoldatos vízködben lebegnek a növények gyökerei. Nincs feltétlenül szükségük napsütésre, LED fénnyel és hőmérséklet szabályozással szimulálhatók megtermelésük feltételei.
Az iparág elterjedéséig, mint egy forradalmi eszközként a Nuuture éttermeiben találkozhatnak a technológiával, annak előnyeivel, a városi öko gazdálkodás minden pozitív hatásával. A nuuture éttermeiben törekednek arra, hogy olyan anyagokat használjanak a tálaláshoz, melyek bio hulladékként teljesen visszaforgathatók.
Vissza

VISART © 2004 - 2018