Görcz Andrea
www.andreagorcz.com
szül: Szombathely, 1992

tanulmányok
2010-2012 City College Üzleti Főiskola – Újságíró Fotóriporter OKJ
2013-2017 VISART Művészeti Akadémia, Budapest
2016 Prezi UI-UX kurzus

szakmai tapasztalat
2015 szakmai gyakorlat, Kitchen Budapest
2016 szakmai gyakorlat, Mitte Communications
SYNEDU
Szinesztézia-módszer az oktatásban

Az oktatási rendszerrel való küzdelmeim során megfigyeltem, hogy agyunk azon részét, amely képes a száraz tényekhez érzelmeket, emlékeket és elvont dolgokat hozzárendelni, érdemes használni a tanulás során is.
A szinesztéziát és a memorizációs folyamatokat tanulmányozva egy olyan tanszercsomag megalkotásán dolgoztam, amely az összes érzékszerv bevonásával segíti a tudásanyag elsajátítását. Ez a multi-szenzoros módszer különösen hatékony módja a diszlexiások oktatásának, így az ő igényeiket figyelembe véve építettem fel a Synedu programot.
A Synedu egy 8-9 éves korosztály számára tervezett oktatóprogram, amely színes és mozgalmas tanulási folyamatot biztosít az angol nyelv alapjainak elsajátítására. A vizuális, verbális, valamint mozgás-alapú feladatok mellett olyan játékokkal egészül ki, amelyeknek koncentráció- és finommotorika-fejlesztő tulajdonságai vannak. Tartalmaz pop-up betű- és számhatározó könyveket, gazdagon illusztrált szókincsfejlesztő kiadványt, valamint olyan játékokat, amelyek a nyelvtan alapjait aktív feladatokon keresztül segítik megérteni.
Vissza

VISART © 2004 - 2018