Kornacker Hajnalka
www.hajnikornacker.com
szül: Budapest, 1986

JÁTSZMA - Foglalj helyet a biztos győzelemhez - Okos étterem inzulin-rezisztensek számára
Az inzulin-rezisztencia ma már népbetegség, egyre több ember él inzulin-rezisztenciával, majd cukorbetegséggel. Jelenleg az élelmiszert árusító helyeken jó esetben az ételek kalória és energia szintjéről kaphatunk tájékoztatást, de semmiképp sem azokról az adatokról, amelyekre ezeknek az embereknek a leginkább szüksége lenne.
Minden embernek, aki ilyen betegséggel él, minden étkezés kihívás, egy játszma, ahol nyerni kell. Enni kell! Méghozzá gyakran és tudatosan. A "gyakran" könnyen megoldható, de a tudatosság kellő információ hiányában annál kevésbé. Ha beülünk egy étterembe, nem tudjuk, hogy a tányérunkon hány gramm zsír / fehérje / szénhidrát van, az milyen típusú, milyen inzulin-index, glikémiás-index értékekkel rendelkezik. Mennyit ehetünk belőle? Pedig ez nem egy trend, ez egy kötelező életforma, amit követni kell.
A Játszma egy olyan hely, ahol az okosasztalok segítségével könnyedén tudnak a vendégek olyan ételeket rendelni, amire szükségük van. A Játszma okosasztalai lehetőséget nyújtanak, hogy még a rendelés előtt testre szabjuk és beállítsuk azokat az értékeket, amelyre szükségünk van. Hogy mennyi kerüljön a tányérra, azt az adott beállításoknak megfelelően szabályozza a program, így segítve az étel összeállítását, a vendégeknek csak könnyedén virtuális tányérjukra kell húzniuk a kívánt ételt. A program megakadályozza, hogy többet adjunk hozzá a beállított értéknél. Biztonságos, egyszerű, pontos, megbízható; egy okos játszma, ahol mindenki győztesen távozik.
Vissza

VISART © 2004 - 2018