Szabó Fruzsina
www.fruzsina-szabo.com
szül: Debrecen, 1993

MY BUDAPEST Ismerd meg a várost játékosan!
Debreceni lányként a Visart miatt költöztem Budapestre és egyedül kellett feltérképeznem a várost, ami egy izgalmas kihívás volt számomra. A diploma projektem ezért egy személyes budapesti kalauz-applikáció, ami játékos feladatokon keresztül mutatja be a város atipikus, turisták számára nem azonnal felfedezhető arcát.
A kalauz alapját az elmúlt három év, és az alatta megkedvelt fontos helyszíneim képezik. Minden évből kiválasztottam négy olyan pontot, amit szeretnék megmutatni egy játékon keresztül. A cél, hogy olyan helyeket is megismerjenek az emberek, amiket nem biztos, hogy megtalálnak egy átlagos útikönyvben.
Ezeket a számomra fontos helyszíneket egy mobil applikáció segítségével lehet végig járni. Elsősorban a fiatalabb (16-26 éves) külföldi turistákat szeretném megszólítani, mivel ők azok, akiket a legkevésbé vonz a városnézés, de mindig kaphatóak egy kis szórakozásra és hajtja őket a kíváncsiság. Így gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal, és játékosan ismerkedhetnek meg Budapesttel. Maradandó emlékként pedig sok meglepetést tartogatok számukra.
Vissza

VISART © 2004 - 2018