Szatmári Benjámin
www.ben-szatmari.com
szül: Budapest, 1993

DESIGNUS
Diploma projektem egy kreatív szórakoztató, ismeretterjesztő társasjáték a grafikusi szakmáról. A játékot a szakmának, - ügynökségi embereknek, és nem utolsó sorban a pályaválasztás előtt állóknak szántam, de természetesen minden játékos kedvű érdeklődőnek szívesen ajánlom.
Célom kettős volt, edukálni és szórakoztatni, - egyrészt bemutatni és megszerettetni ezt a sokrétű pályát, - ennek örömeit, és nehézségeit, buktatóit, - mindezt játékos, interaktív formában, másrészt olyan munkát létre hozni, amivel be tudom mutatni, hogy az évek során mit tanultam, hova fejlődtem.
Ez egy kreatív, interaktív, továbbfejleszthető speciális kártyajáték. A négy egysége következetesen mindenben végig vonul, négyféle kártyapakli, négy projekttábla, négy szín használata, és a játékot optimálisan négyen is játszhatják. A kártyapaklikat két csoportba lehet osztani, úgymint standart/alapkártyák és "kihívás" kártyák, melyeken kreatív feladatok vannak. A cél, hogy mielőbb és több összegyűjtött ponttal ki tudja megvalósítani, a saját projektjét, amely a játékos előtt található projekttáblán van meghatározva. Összefoglalva az alapkártyák megtanítják a projekt felépítését, menedzselését, a kreatív kártyák a vizuális gondolkodást fejlesztik.
A cél pontgyűjtéssel érhető el, a kártyalapok utasításai szerint. Az utasításokat egy letisztult ikon és logo rendszer segíti, a könnyebb érthetőség miatt. A játék szerkezete rendezett, átlátható rendbe került, ergonomikusan méretezve a maximális felhasználói élményt célozva.
Vissza

VISART © 2004 - 2018