Művészeti főiskolai képzés Párizsból

A Visart Művészeti Akadémia 2004-ben jött létre és célul tűzte ki a francia felsőfokú művészeti oktatás megjelenítését Magyarországon. Főiskolai szintű alkalmazott művészeti képzést, egy élvonalbeli párizsi művészeti főiskola tananyagát, programját és oktatási rendszerét kínáljuk. A Visart Paris - School of Visual Arts magyar tagozata vagyunk.

Francia tananyag és oktatási rendszer

A VIZUÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ oktatási program négytanéves nappali tagozatos magyar tannyelvű képzés Budapesten. Hallgatóink francia és magyar diákigazolványt, és magyar egészségbiztosítást kapnak. A tanulmányok végén a sikeres vizsgázók a francia állam által akkreditált diplomát szerezhetnek.

A képzés párhuzamosan folyik Budapesten és Párizsban. A magyar hallgatók bármelyik szakaszban Párizsban folytathatják tanulmányaikat. Akár egy hónapra, akár egy szemeszterre, akár egy-vagy több tanévre kiutazhatnak Párizsba, ha akarják Budapesten, ha akarják Párizsban diplomáznak. A párizsi tanulás feltétele a jó francia nyelvtudás. (Párizsban természetesen a francia tandíjat kell fizeni.)

VISART © 2004 - 2018